Denti – Nyt lån i Danmark

denti

Hvad er et denti lån og hvad skal man bruge det til

Forskellige online lånemuligheder til private forbrugere bliver mere og mere populære på nettet. Det seneste skud på stammen er de såkaldte denti lån, som stiger i popularitet. I de følgende afsnit ser vi nærmere på, hvad denti lån dækker over, hvor meget man kan låne og hvor.

Hvad er et denti lån

De mange privatlån som kan optages online på nettet idag er ofte forbrugerlån, som folk optager til stort set alle tænkelige ting. Der er normalt ikke nogen overordnet klassificering af lånene, i hvert fald ikke hvad angår formålet for lånet. Ingen spørger reelt til hvad lånet skal bruges til, man skal bare godkendes til det, og så får man det. Med denti lån forholder det sig lidt anderledes. Denti lån er et lån som retter sig specifikt til en målgruppe. Denti kommer af dental, som på latin betyder tand, og med dette har vi så godt som pejlet os ind på essensen af et denti lån. Denti lån er netop lån, der er minded på at folk med store eller mindre tandlægeregninger kan søge økonomisk hjælp til en given regning i form af et lån, et såkaldt denti lån.

denti

Hvem står bag denti lån

Denti lån udbydes af kreditselskabet Denti ApS som har base i Charlottenlund nord for København. Denti er registreret hos Finanstilsynet og er medlem af Dansk Kredit Råd. Så der er altså ikke tale om en eller anden obskur lyssky virksomhed, der lover guld og grønne skove og en masse, som har en skov af tekst, der står med alt for småt. Der er gennemsigtighed i tingene, eftersom man er registreret og kontrolleret hos Finanstilsynet.

Hvad kan et denti lån gå til

Først og fremmest er et denti lån specifikt lavet til tandlæge-regninger. Herunder er der som sådan en større frihed for, hvad det kunne dække over. En tandlægeregning kan virke enorm for nogle og som en overkommelig betaling for andre. Det hele står ikke blot og falder på selve tandlæge-regningens størrelse, men især også på patientens pengepung. For nogle er en rodbehandling og et eftersyn en voldsom stor udgiftspost i en smal indkomst, for andre er det først, når der skal betales for guldtænder, at de store økonomiske problemer opstår.
Ens for alle regninger er, at alle mennesker som udgangspunkt er berettiget til et denti lån. Om det så er til et eftersyn og en tandbehandling, en rodbehandling eller en større operation i forbindelse med tandsygdom, paradentose eller lignende.

Hvordan kommer jeg i betragtning til et denti lån

Du skal først og fremmest have været en tur ved tandlægen, for det er som nævnt det et denti lån er beregnet til. Dernæst kommer den essentielle økonomiske del, og det er at blive godkendt til et denti lån. Det fungerer stort set som ved ansøgninger til andre privatlån på nettet. Du skal kunne vise at du er i stand til at kunne betale dine rater og renter tilbage igen.

Hvor højt kan et denti lån blive

På selve denti låns hjemmeside er der en fin udførlig låneberegner, som på et sekund kan fortælle dig om både lånebeløbets størrelse og prisen for dit lån. En justérbar skala på selve hjemmesiden giver dig muligheden for, at se hvor lavt eller hvor højt et denti lån kan blive.
Der er flere forskellige muligheder, og vi giver dig her de mest ekstreme:

Det mindste denti lån er på 2500 kroner. Her vælger du at føre den justérbare skala ned til sin minimumsgrænse på 2500 kroner. Men det stopper ikke her. Herefter skal du så vælge i hvor lang tid du ønsker at tilbagebetale lånet. Lige nedenfor låneberegnerens skala kan du trykke på flere forskellige alternativer. Den korteste tilbagebetalingsmulighed er på 6 måneder. Denne løsning vil efterlade dig med en månedlig ydelse på 483 kroner og en samlet tilbagebetaling på 2899 kroner, når alle renter og låneomkostninger er regnet med. Det er ikke et voldsomt beløb at betale for en start-lånesum på 2500 kroner. På denne laveste lånebeløbsydelse tillader Denti ikke andre tilbagebetalings-perioder. Man kan kun vælge seks måneders-perioden for afbetalingen af de 2500 kroner.

Det højeste denti lån er på hele 50.000 kroner. Det er et lån som oftest skal bruges ved omfattende tandlægeregninger, hvor der er blevet opereret og indlagt implantater. Hos Denti kan dette denti lån tilbagebetales over maksimalt 60 måneder, hvilket efterlader kunden med en månedlig ydelse på 1114 kroner og en samlet tilbagebetaling på ialt 66.851 kroner, når alt er betalt. Man kan også, hvis pengepungen kan klare det, vælge den korteste tilbagebetalingsperiode på 24 måneder, altså 2 år. Vælger man denne periode for afbetaling af sit denti lån på 50.000 kroner, vil den månedlige ydelse være på 2421 kroner og den samlede tilbagebetaling med renter og omkostninger være på ialt 58.114 kroner.

Hvad skal jeg gøre for at få et denti lån

Som nævnt skal du have været en tur ved tandlægen for at kunne optage et lån. Men du skal selvfølgelig også kunne opfylde tre elementære kriterier.
Du skal være fyldt 18 år, det vil sige, at du skal vise at du er myndig på tidspunkt for ansøgningen af dit denti lån.

Du skal have en dansk adresse. Det vil sige, at du skal have dansk bopæl, hvilket de fleste danske ansøgere har.
Sidst men ikke mindst skal du kunne fremvise bare noget der ligner en indkomst over et år. Der stilles ikke voldsomt store krav til de små lån, men man skal dog kunne vise, at man har en eller anden form for fast månedlig indtægt, så man kan stille en garanti for, at man er istand til at overholde de månedlige rate-tilbagebetalinger.

Det er klart at indkomsten hos kunden betinger selve denti lånets størrelse. Som hos alle andre låneudbydere er det din egen pengepung, som i sidste ende afgør, hvor meget du kan låne. Er du studerende på SU, snakker vi sandsynligvis kun de små lån, men kan du fremvise en solid indkomst, vil du uden tvivl kunne komme i betragtning til de helt store denti lån.